Användningsområden

För nycklar - Scanotag säkerhetsbricka

Har du någon gång tappat bort dina nycklar? Då vet du vilka problem det medför. Du kanske måste byta lås både hemma och på jobbet. Denna nyckelbricka monterar du enkelt på din nyckelring.

Äntligen ett sätt att få tillbaka nycklarna snabbt om du skulle tappa dem! Det blir inte enklare än så här! Nu slipper du all väntan på att nycklarna ska dyka upp på en polisstation. 

 

GÅ TILL WEBBSHOPPEN

 

För husdjur - Scanotag säkerhetsbricka

Att ens älskade hund eller katt springer bort är för många djurägare en fasa. Hur ska de hitta hem? Oron för bortsprugna husdjur kan vara förödande. Men med Scanotag finns en lösning!

Nu kan du underlätta processen att få tillbaka ditt husdjur snabbt. Sätt Scanotag nyckelbricka i halsbandet på ditt husdjur. Snabbt, smidigt och enkelt! 

 

GÅ TILL WEBBSHOPPEN

 

För väskor - Scanotag säkerhetsbricka för bagage

Vi använder väskor hela tiden – resväskor, datorväskor, handväskor, skolväskor till barnen etc. För att hålla alla dina saker trygga och säkra rekommenderar vi att du använder Scanotag på alla dina väskor. 

 

GÅ TILL WEBBSHOPPEN

 

För bagage - Scanotag säkerhetsbricka för bagage

Har du varit med om att din resväska har försvunnit? Väskan kanske till och med inte hittade tillbaka? 

Med Scanotag säkerhetsbricka för bagage är det lätt för en upphittare och flygplatspersonal att hitta dig som ägare till resväskan. 

 

GÅ TILL WEBBSHOPPEN

 

För mobilen - Scanotag säkerhetsdekal

Mobilen blir allt viktigare för oss. Vi sparar hela vårt kontaktregister där. Vi betalar räkningar med den. Vi sparar viktig information och kanske till och med känsligt material såsom bilder och filmer på den. 

Våra säkerhetsdekaler, med ett väldigt starkt lim, kan du montera på din iPhone, Galaxy Tab eller egentligen vilken produkt som helst. Skydda allt som du inte vill förlora med Scanotag säkerhetsdekal. När någon hittar din iPhone kan upphittaren fylla i koden på vår webbsida. Då skickas ett sms med upphittarens information till dig. Du kan nu få tillbaka din Scanotag-skyddade produkt snabbt och enkelt! 

 

GÅ TILL WEBBSHOPPEN

 

För plånboken - Scanotag säkerhetsdekal

Om du tappar din plånbok är det extremt jobbigt att spärra alla kreditkort och skaffa ny legitimation eller körkort. Till råga på allt kanske du förlorade hela reskassan. 

Scanotag säkerhetsdekal sätter du synligt på eller i plånboken så att en upphittare lätt kan fylla i koden på vår webbsida eller skicka i ett sms. 

 

GÅ TILL WEBBSHOPPEN

 

För cykeln - Scanotag säkerhetsdekal

Polisen får ofta in stula cyklar men vet inte vems de är. 

Med Scanotag säkerhetsdekal på din cykel blir det lätt att kontakta dig som ägare. Oavsett om den bara hamnat på villovägar eller om den blivit stulen. 

 

GÅ TILL WEBBSHOPPEN

 

För glasögonen - Scanotag säkerhetsdekal

Vore det inte typiskt om du tappade bort dina glasögon? Det finns antagligen ingen annan än du som skulle ha nytta av just dina glasögon heller. 

Med Scanotag säkerhetsdekal för glasögon sätter du den lilla säkerhetsdekalen på insidan av skalmen. Om någon hittar dina glasögon kan denne gå in på vår webbsida och fylla i koden. Du har snart tillbaka dina glasögon och slipper att beställa nya.

 

GÅ TILL WEBBSHOPPEN